2024.04.24, Szerda

képzés

Az Óbudai Egyetem gazdasági képzéseket indít Székesfehérváron

2023.01.18

Helyi hírek

Jelentősen bővül az Óbudai Egyetem képzési palettája Székesfehérváron, amely így a régió egyik legerősebb felsőoktatási központjává válik – jelentette be Prof. Dr. Kovács Levente rektor és Cser-Palkovics András polgármester a térség középiskolai vezetőinek tartott tájékoztató fórumon.

Állatvédelmi szakállatorvos- és szakjogászképzés indul Magyarországon

2022.02.22

Országos hírek

Magyarországon elsőként indul állatvédelmi szakállatorvos- és állatvédelmi szakjogászképzés ősszel - tájékoztatott az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ.

Ingyenes informatikai képzések várják az álláskeresőket

2021.07.14

Országos hírek

A digitalizáció során egyre több olyan munkahely jön létre, ahol elvárás a legalább alapszintű programozói, kódolói tudás

Nagy sikere van ennek az ingyenes képzésnek Magyrországon

2020.05.13

Országos hírek

Egyetlen nap alatt 15 ezren csatlakoztak; akik elvégzik, többek közt a képesek lesznek megtervezni a cégük honlapját.

"Kezdő madarász vagyok" képzés indul Székesfehérváron

2019.04.25

Aktuális

A Fejér Megyei Helyi Csoport két napos képzést hirdet "Kezdő madarász vagyok!" címmel, amely az ország több pontján eddig nagy sikert aratott.

Így tanulhatnak a jövő sofőrjei

2017.04.05

Az autóipari technológiák őrült tempójú fejlődése nemcsak olyan izgalmas újdonságokkal szolgál, mint az önvezető autók, de komoly kihívásokat is jelent a közlekedésbiztonsági szakemberek és a járművezető képzés számára. A közúti közlekedés jelenlegi helyzetéről és jövőbeli kihívásairól nemrégiben Budapesten tartottak egy konferenciát, ahol a szakemberek azt mutatták be, miként fog változni az autók és vezetőik kapcsolata, és hogyan lehet erre felkészíteni a ma sofőrjeit.

Rácalmáson tanítják be az amerikai Hankook gyár mérnökeit

2016.03.24

Új felsőoktatási képzések indulnak Kecskeméten

2022.04.28

Országos hírek

Négy új felsőfokú továbbképzést indít idén szeptemberben a Gál Ferenc Egyetem Bolberitz Pál Intézete Kecskeméten.

Folytatódik a munkahelyi képzéseket támogató program

2022.02.04

Országos hírek

A kormány célja a magyar vállalkozások fejlődésének elősegítése, ezért 15 milliárd forintos keretösszeggel folytatjuk a munkahelyi képzéseket ösztönző támogatási programot, amelynek második szakaszában az ötvennél kevesebb főt foglalkoztató hazai mikro- és kisvállalkozások 70  százalékos támogatást igényelhetnek dolgozóik vállalati képzéséhez - tudatta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

Indul a jelentkezés a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség és Középiskolás Programjába

2021.04.16

Aktuális

Több nagyvárosban, köztük Budapesten, Békéscsabán, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, valamint Szolnokon indulnak a program képzései.

Internetes tudásmegosztó portál segíti a digitális átállást

2020.04.02

Országos hírek

A platform egyaránt alkalmas szakmai és közismereti tananyagok feltöltésére, a feltöltött tartalmak módosítására, letöltésére és a diákokkal való megosztására.

Háromszor annyian jelentkeztek a BCE fehérvári képzéseire, mint 2016-ban

2018.03.08

Háromszor annyian jelölték be első helyen a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) székesfehérvári képzéseit, mint 2016 februárjában, amikor a fehérvári campusra először lehetett jelentkezni - hangoztatta a felsőoktatásért felelős államtitkár csütörtökön, Székesfehérváron.

A digitális kompetencia fejlesztését szolgáló élményház nyílik Székesfehérváron

2017.03.01

Az AKTIV – A kommunikációs és technológiai innováció vára elnevezésű központban iskolai foglalkozások, gyakorlatorientált képzések, és szakkörök működnek. Hétvégén a családokat is várják, valamint nyári táborokat is szerveznek. A programok a legújabb digitális technológiákat és a közösségi, interaktív média világát hozzák közelebb.