2024.05.21, Kedd

Semmelweis-nap: elismerés a kiváló szakmai munkáért

2016.07.02. 08:30

Kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként kitüntetést kapott Ladákné Rezes Hajnalka, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa.

Kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként kitüntetést kapott Ladákné Rezes Hajnalka, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa.

Az Országos Tisztifőorvos Elismerő Oklevéllel tüntette ki Ladákné Rezes Hajnalkát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársát az Országos Tisztifőorvosi Hivatal ünnepségén, a Semmelweis-napi megemlékezés részeként.

A Semmelweis-naphoz, július elsejéhez közeledve az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala hagyományosan ünnepséggel emlékezik az „anyák megmentőjére”, Semmelweis Ignácra. A népegészségügyi szakemberek számára e jelentős nap alkalmat teremt arra is, hogy a munkájukat kiemelkedő elhivatottsággal és tudással végző szakemberek tevékenységét az országos tisztifőorvos kitüntetésekkel ismerje el.

A dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvos által adományozott kitüntetést Ladákné Rezes Hajnalka a közegészségügyi szakterületen végzett, több mint három és fél évtizedes kiváló munkájáért vehette át.

Lelkiismeretes, igényes munkájának, szakmai tudásának, gyors helyzetfelismerő képességének, sok-sok éves tapasztalatának, kötelességtudatának is köszönhetjük azt, hogy Fejér megyében több mint három évtizede sem ivóvízjárvány, sem fürdővízjárvány nem volt, és bárki nyugodtan fogyaszthatja az egészséges ivóvizet, fürdőzhet, kikapcsolódhat gondtalanul.

(Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya)

Galéria

AktuálisSemmelweis-nap