2024.02.25, Vasárnap

Mi leszel ha nagy leszel? - folytatódnak az üzem és tanműhely látogatások

2016.03.29. 09:42

Hirdetés

Ismerd meg a szakmákat, mielőtt döntesz! Több mint 30 szakmát ismerhetnek meg a résztvevő fiatalok az üzem és tanműhely látogatások alkalmával. Betekintést nyerhetnek a gyakorló szakemberek tevékenységébe, és az általuk használt eszközöket alaposabban is megnézhetik működés közben.

A pályaválasztás előtt álló diákok és pedagógusaik jelentkezését a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara várja, akik csoportokat szerveznek az üzemlátogatásokra. A diákok közelebbről is megismerhetik az egyes szakmákat, elleshetik a „kulisszatitkokat”, kipróbálhatják a nehéznek, vagy éppen érdekesnek tűnő munkafázisokat. Az üzemlátogatások célja, hogy segítse a diákok pályaválasztását, megmutassa a kétkezi szakmák szépségét.

A diákok betekintést nyerhetnek az építőipari- és fémipari szakmákba, asztalosiparba, a gépjárműjavításba, a vendéglátásba, az elektroágazatba, de beismerkedhetnek a szociális gondozó, szabó, kárpitos, villanyszerelő és műanyag feldolgozó szakmákkal is.

Jelentkezni és további információt kérni Stolmár-Siliga Mónika, pályaorientációs tanácsadónál lehet a [email protected] vagy a[email protected] címeken.

 

Galéria

Helyi hírekszakképzéspályaválasztásüzemlátogatásiparkamara