2024.03.19, Kedd
Augusztus végén lesz az idei EFOTT
pixabay - illusztráció

Augusztus végén lesz az idei EFOTT

MTI

2020.05.22. 18:00

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Hirdetés

A pandémia miatt a fesztivál szervezői piackutatást végeztek a közösségi média felhasználásával, a kérdőívet pár nap alatt mintegy húszezren töltötték ki, a válaszok döntő többsége az EFOTT megtartása mellett szólt. A szervezők a fesztiválozók véleményének felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések lehetővé teszik, augusztus 26. és 30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján, a VVSI Velencei Evezőspályánál - olvasható a közleményben.

A szervezők várhatóan június 10-re tudják véglegesíteni a programot, mindeközben folyamatosan figyelik a rendelkezéseket a biztonság érdekében - idézi a kommüniké Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót.

Az már biztos, hogy a világhírű amerikai rapper, Flo Rida ott lesz a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, de többek között Horváth Tamás, a Wellhello, a Brains, a Cloud9+, a Hősök, a Kelemen Kabátban és az Intim Torna Illegál is visszaigazolta az új időpontra történő felkérést.

Május 23-án az EFOTT Facebook-oldalán élő koncertet ad JumoDaddy és a Margaret Island - áll az összegzésben.

KultúraEFOTTVelencei-tófesztivál