2024.04.26, Péntek
Újdonságok várják a nézőket a fehérvári Barátság moziban
Illusztráció

Újdonságok várják a nézőket a fehérvári Barátság moziban

szekesfehervar.hu

2019.08.21. 14:28

Az évad Quentin Tarantino új, világsztárokat felvonultató filmjével indul, szeptembertől pedig a Szépkorúak szerdája és Csajos est is minden hónapban kétszer szerepel a repertoárban.

Hirdetés

A székesfehérvári Barátság moziban auguszus 22-én indul a szezon, a nyári szünet után csütörtöktől ismét szeretettel várja nézőit. Az évad Quentin Tarantino új, világsztárokat felvonultató filmjével indul. Újdonságokkal is szolgál a Barátság: szeptemberben indul a Szépkorúak szerdája és Csajos estből is minden hónapban kettőt rendeznek ezentúl.

Az új Oscar-esélyes film vetítésének alkalmából nyereményjátékkal készülnek a szervezők azoknak, akik augusztus 25-ig online megváltják jegyüket, sorsoláson vesz részt. A szerencsés nyertes jutalma, hogy másodmagával meghívják a Barátság mozi októberi VIP-vetítésére.


A mozi több újdonságot is kínál szeptembertől

A Csajos estekből mostantól havonta kettő is lesz: az első alkalommal, szeptember 4-én párkapcsolati problémákról és megoldásokról Kálmán Helénával beszélgethetnek az érdeklődők, szeptember 18-án pedig a szépség és egészség összefüggéseiről Papp Zsuzsannával válthatnak szót.

A Szépkorúak szerdája című vetítéssorozatban a nyugdíjasok minden hónap második szerdáján kedvezményes áron, mindössze 700 forintért nézhetik meg a Barátságban a nemzetközi és hazai art sikerfilmeket.

Az iskolák számára év eleji akciós vetítéseket szervez a mozi. Már most érdemes készülni a Mozinet Filmnapokra: október 17–19. között premier előtti vetítések és díjnyertes filmek várják az érdeklődőket a Barátság moziban is.

KultúraSzékesfehérvárprogramajánlóBarátság Mozi