2024.03.28, Csütörtök

Ismét színesítheti Székesfehérvár zenei életét az Alba Regia Feszt

mti

2017.06.13. 10:39

2017. augusztus 7. és 9. között idén is megrendezik az Alba Regia Fesztivált, melyen ezúttal a jazz és a funk kerül majd főszerepbe.

Hirdetés

A Random Trip, Harcsa Veronika, a United Experience, a Babos-László-Tátrai Trio, valamint a Mike Gotthard Electric Shock is fellép az idei fesztiválon.

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál első napján a United Experience nyitja meg a nagyszínpadot, amely ekkor mutatja be új énekesét. Ezt követően a Babos-László-Tátrai Trio ad koncertet a Bartók Béla téren.

Másnap a Vörös Janka e-series és a Mike Gotthard Electric Shock várja a nagyérdeműt. Utóbbi formáció dobosa Borlai Gergő, akit Magyarország legtehetségesebb jazzdobosaként tartanak számon.

Az utolsó napon, a nagyszínpadon Harcsa Veronika Gyémánt Bálinttal közös akusztikus duója és a Random Trip zenél. Utóbbiak ezúttal Koszi Janka énekesnővel és Mc Kemonnal állnak színpadra.

A másik helyszín idén a Szent István Király Múzeum udvara lesz. A kisszínpadon az első napon az Equinox és a Singer Street, másnap a Bágyi Balázs New Quartet & Pocsai Kriszta, illetve a Ludányi Tamás Quartet, a zárónapon pedig a Gudics-Vörös Trio és a Bogdán Norbert zenekar lép fel.

 

Forrás: mti

KultúraSzékesfehérvárzenefesztiváljazzAlba Regia Feszt2017