2024.03.28, Csütörtök

Advent a Kékesen Szinetár Dórával, Szekeres Adriennel és a gyöngyösi kézilabdásokkal

pestpilis.hu

2018.11.28. 09:34

Ünnepeljük ismét közösen az adventet a Kékesen december 2-án 10 órától! Szeretettel vár mindenkit az ország legmagasabb pontjára az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Advent a Kékesen ingyenes családi rendezvényre a főszervező Kékestető Nonprofit Kft.

Hirdetés

Szinetár Dóra és Szekeres Adrien karácsonyi koncertje, a HE-DO B.Braun Gyöngyös profi kézilabdásai, ünnepi kézműves vásár, mesejáték, forralt bor és adventi koszorú áldás várja mindazokat, akik úgy döntenek, hogy december 2-án 10 órától ellátogatnak az Advent a Kékesen elnevezésű ingyenes családi rendezvényre Kékestetőre.

Az Angyalok tisztásán immár kilencedik alkalommal rendezi meg a minden korosztályt megmozgató izgalmas programot a főszervező Kékestető Nonprofit Kft. A nap fénypontja a 15 órakor kezdődő örömtűz gyújtás lesz.

Kékestetőn a szervezők csak az első 100 autónak tudnak parkolóhelyet biztosítani, a többi autóval érkező vendéget arra kérik, hogy járművüket a mátraházi nagy parkolóban és környékén hagyják, ahonnan ingyenes transzferbuszokkal tudnak feljutni az Angyalok tisztására.

A karácsonyi programok az örömtűz gyújtás után a gyöngyösi Belváros téren folytatódnak.

További információkat a rendezvényről a Kékestető hivatalos Facebook oldalán találhatnak az Advent a Kékesen esemény alatt. Töltsenek el egy önfeledt családi napot a Kékestető adventi forgatagában december 2-án! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

HE-DO Kft.Kirakatadventkékestető

Ajánljuk még