2024.07.21, Vasárnap
Fehérvár FC Tóth Balázs kapussal vág neki a Konferencia-ligának
Fotó: fehervarsc.hu

Fehérvár FC Tóth Balázs kapussal vág neki a Konferencia-ligának

Forrás: MTI

2024.06.04. 08:05

A Fehérvár FC labdarúgócsapata megszerezte Tóth Balázst, miután lehívta a Puskás Akadémiától tavaly nyáron kölcsönben megszerzett  kapus vételi opciós jogát.

A székesfehérvári klub honlapja felidézte, a 26 éves hálóőr gyorsan alapemberré vált, az OTP Bank Liga előző szezonjában harminc mérkőzésen állt a kapuban, ebből 13-szor gólt sem kapott, illetve 2700 perccel övé volt a legtöbb játékidő a Fehérvárban.

 

 

Szabadsága alatt is edz a hálóőr

"Nagyon érzelemdús nap a mai a számomra. Tizennégy évet töltöttem el a Puskás Akadémiánál, ezúton is szeretnék köszönetet mondani nekik ezért az időszakért. Nagyon boldog vagyok, hogy a Fehérvár lehívta az opciót, ami visszaigazolása annak, hogy meg voltak elégedve a szezonban nyújtott teljesítményemmel. Hálával tartozom a Vidinek, hogy tavaly nyáron, amikor nem voltam játékban, lehetőséget adtak nekem a bizonyításra. Nagyon jó a csapaton belüli összhang, csak a labdarúgásra kellett koncentrálnom, így ki tudtam hozni magamból a maximumot" - mondta Tóth Balázs, aki tartalékkapusa az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott keretének, ezért szabadsága alatt is edzésben tartja magát.


A Fehérvár FC június 17-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, melyben az előző idény negyedik helyezettjeként érdekelt lesz a Konferencia-liga selejtezőjében.

Helyi hírekSzékesfehérvárFehérvár FCTóth Balázs