2024.07.27, Szombat
Futóversenyt rendeznek Székesfehérváron
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Futóversenyt rendeznek Székesfehérváron

Forrás: szekesfehervar.hu

2024.05.14. 10:50

Pünkösdhétfőn 13. alkalommal rendezik meg a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt. A DEPÓNIA futásra egy összetaposott PET-palackkal nevezhetnek.

Két távon indulhatnak a versenyzők, de várják a váltókat is az eseményre. Az idén is 4,8 és 11,2 kilométeres távokon rendezik meg a versenyt - olvasható az esemény beharangozója a szekesfehervar.hu oldalon.
A helyszín a Panorama Offices környéke lesz a Várkörút és a Rákóczi utca csatlakozásánál. Idén sem maradhat el a DEPÓNIA futás, ahol a jelentkezés kizárólag a helyszínen történhet meg, egy összetaposott PET-palack – melyet idén is felajánlhatnak az iskolák versenyébe – leadásával. Ezen a távon az első 1000 jelentkező ajándék pólót kap, az egykörös, 1,6 kilométeres hosszt pedig kicsik és nagyok közösen teljesíthetik – ismertette a technikai részleteket Borsányi Zoltán, az esemény főszervezője.
Az idén rekordszámú résztvevő adta le az előzetes jelentkezését, valamint a DEPÓNIA futásra is sok embert várnak. A 4,8 km, illetve a 11,2 km résztvevői és a háromfős váltók 17 órakor, míg a DEPÓNIA-futás 18.30 órakor rajtol.

Helyi hírekSzékesfehérvárfutóversenyDEPÓNIA futás