2024.07.27, Szombat
Futással is ünnepelhetik a pünkösdöt
Fotó: szekesfehervar.hu

Futással is ünnepelhetik a pünkösdöt

Forrás: szekesfehervar.hu

2024.05.19. 07:59

Tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Atlétikai Klub, a Depónia Nonprofit Kft-vel és az Önkormányzattal közösen a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt május 20-án, pünkösdhétfőn.

A versenyzőket idén is 4,8 és 11,2 kilométeres távokon, valamint 3 fős váltóban várják. A helyszín a Panorama Offices környéke lesz a Várkörút és a Rákóczi utca csatlakozásánál.

Nevezés összetaposott PET-palackkal

Idén sem maradhat el a DEPÓNIA futás, ahol a jelentkezés kizárólag a helyszínen történhet meg, egy összetaposott PET-palack – melyet idén is felajánlhatnak az iskolák versenyébe – leadásával. Ezen a távon az első 1000 jelentkező ajándék pólót kap, az egykörös, 1,6 kilométeres hosszt pedig kicsik és nagyok közösen teljesíthetik – ismertette a technikai részleteket Borsányi Zoltán, az esemény főszervezője. Elmondta, hogy az idén rekordszámú résztvevő adta le az előzetes jelentkezését, valamint a DEPÓNIA futásra is sok embert várnak. A 4,8 km, illetve a 11,2 km résztvevői és a háromfős váltók 17 órakor, míg a DEPÓNIA-futás 18.30 órakor rajtol.

Helyi hírekSzékesfehérvárfutóverseny