2024.04.16, Kedd
Labdarúgó NBI - Gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Fehérvárral
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Labdarúgó NBI - Gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia a Fehérvárral

MTI

2024.04.02. 10:10

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a vendég Fehérvár FC-vel pénteken, az OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómérkőzésén.

Hirdetés

OTP Bank Liga, 26. forduló: Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC 0-0

Pancho Aréna, 3617 néző v.: Erdős
sárga lap: Szolnoki (45.), illetve Fiola (36.), Gergényi (50.)

Puskás Akadémia:
Pécsi - Maceiras, Golla, Stronati, Nagy Zs. - Plsek, Szolnoki - Komáromi, Levi (Nissila, 88.), Slagveer (Corbu, 64.) - Colley (Puljic, 85.)

Fehérvár:
Tóth B. - Bese, Fiola, Serafimov, Gergényi, Schön - Csongvai, Sigér, Christensen - Gradisar (Tóth T., 76.), Stefanelli (Katona M., 85.)

A Fejér vármegyei rangadó első negyedórájában a harmadik helyen álló Fehérvár volt aktívabb, mégis a hazaiak szerezhettek volna gólokat, ám a válogatott keretbe is meghívott Tóth Balázs hatalmas bravúrokat bemutatva megóvta kapuját a góltól. Lendületbe jött a Puskás Akadémia, játékosai több alkalommal kerültek helyzetbe a szellős vendégvédelem mellett, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak.

A második félidő elején is hálóőre nagy védéseinek köszönhette a Vidi, hogy nem került hátrányba, ugyanis a felcsúti gárda ott folytatta, ahol az első játékrészben abbahagyta: folyamatosan támadott és nagy nyomást helyezett a fehérvári kapura. A Puskás Akadémia a találkozó végéig hatalmas fölényben játszott, a Fehérvár szinte csak védekezett, mégis elvitt egy pontot Felcsútról.

Helyi hírekPuskás Akadémia FCMOL Fehérvár FClabdarúgás