2024.04.16, Kedd
Lezárult a nevezés, 42 diák jelentkezett a XIV. Versünnepre Székesfehérváron
Illusztráció, unsplash.com

Lezárult a nevezés, 42 diák jelentkezett a XIV. Versünnepre Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2024.02.23. 13:17

dén már tizennegyedik alkalommal várták a jelentkezéseket a tehetségkutatóra, amelyen az elmúlt évek során több száz diák vett részt. Az idei évben 42 diák jelentkezett a megmérettetésre. Az elődöntőt február 24-én, szombaton tartják, délelőtt 10 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

Hirdetés

A Fehérvári Versünnepet 2010-ben hívta életre a Fehérvár Médiacentrum - olvasható a szekesfehervar.hu-n.

A tehetséggondozó programhoz szorosan illeszkedik kezdetek óta a Székelyföldi Verstábor, ahol a Fehérvári Versünnep résztvevői mellett Kárpátaljáról, a Vajdaságból, Felvidékről és a vendéglátó Székelyföldről is érkeznek fiatalok. A tábor az alapító emlékére 2016 óta Varga Sándor nevét viseli.

A XIV. alkalommal meghirdetett versenyre ismét a 9-13. osztályos diákok jelentkezhettek, idén pedig ismét szép számmal érkeztek nevezések: összesen 42 tanuló mérheti össze majd a tudását.

A XIV. Fehérvári Versünnep elődöntője szombaton 10 órától lesz a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

regisztráció 9:00 és 9:15 között zajlik, kérik a résztvevő fiatalokat, hogy ebben az idősávban érkezzenek meg a helyszínre!

Helyi hírekSzékesfehérvárFehérvári VersünneptehetségkutatóSzent István Hitoktatási és Művelődési HázdiákokFehérvár Médiacentrum