2024.04.29, Hétfő
Épületfelújítás miatt lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnáziumnál
Fotó: szekesfehervar.hu

Épületfelújítás miatt lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnáziumnál

szekesfehervar.hu

2023.09.10. 10:00

Épületfelújítás miatt szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium főbejáratánál. Az épületet a Malom csatorna irányából lehet majd megkerülni, de az SZKKK bejárata megközelíthető marad. A közlekedőket a helyszínen kihelyezett táblákon tájékoztatják.

Hirdetés

A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületegyüttesének felújítása kapcsán szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó felöli sétányt a Gimnázium bejárati, azaz a tó felé benyúló épületrésznél - tájékoztatott róla Székesfehérvár városi honlapja.

Az iskolát a Malom csatorna felöli oldalon lehet majd megkerülni. A lezárástól függetlenül a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ tópart felöli bejárata továbbra is elérhető marad.

A helyszínen táblákon hívják fel a figyelmet az ideiglenes változásra. Kérik, egyben köszönik az arra közlekedők megértését és türelmét!

 

Helyi hírekTóparti Gimnázium és Művészeti SzakgimnáziumSzékesfehérvári Közösségi és Kulturális KözpontépületfelújításSzékesfehérvárCsónakázó-tó