2024.04.29, Hétfő
Még várják a táborozni vágyó gyermekeket Székesfehérváron
Fotók: SZÉNA Egyesület

Még várják a táborozni vágyó gyermekeket Székesfehérváron

magyarepitok.hu

2023.07.30. 09:15

Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával a SZÉNA Egyesület munkatársai a nyári időszakban táboroztatással, szünidei ifjúsági programokkal, élelmiszerosztással és kirándulással is segítik a családokat.

Hirdetés

A SZÉNA Egyesület minden évben kiemelt feladatának tekinti a szünidei gyermekfelügyeletben való segítségnyújtást, hiszen ez az időszak minden kisgyermekes családnak komoly nehézséget jelent.

Székesfehérvár Önkormányzatának köszönhetően az idei évben több turnusban is szerveztek napközis tábort, ahol csapatépítő játékokon, kreatív foglalkozások, gyógynövényes előadások és sütikészítés is részt vehettek a táborozó gyerekek. Nem maradhat el a már hagyományos mozilátogatás és fagyizással egybekötött városnézés sem a fiatalok számára.

A nyári időszakban a családi kirándulás sem maradhat el: augusztus elejére 3 napos kirándulást szerveznek Erdély nevezetességeinek megtekintésére.

 

Fotó: SZÉNA Egyesület

 

Az Élelmiszermentő program sem szünetel, hiszen a SZÉNA Egyesület és partnerszervezetei napi rendszerességgel veszik át a Palotai úti Tesco áruházban megmaradt pékárut és zöldségeket, melyet rászoruló családoknak osztanak szét.

A Csibészke- és Zöldliget Családi Bölcsődében is várják a 3 év alatti kisgyermekeket, akik szeptembertől, vagy azt követően szeretnék megkezdeni a bölcsődét.

Helyi hírekSzékesfehérvárSZÉNA Egyesületnyári táborok