2024.04.20, Szombat
Ismét megrendezik a Fehérvári Tánc Ünnepet
Fotó: szekesfehervar.hu

Ismét megrendezik a Fehérvári Tánc Ünnepet

szekesfehervar.hu

2023.04.25. 15:41

Az érdeklődők a tánc pszichológiai hatásairól is hallhatnak előadást.

Hirdetés

A tánc világnapja alkalmából immár második alkalommal rendezi meg a Fehérvári Tánc Ünnepet a Székesfehérvári Táncművészek Szövetsége. Az egész napos program április 29-én, szombaton 10.00 órakor Belvárosban kezdődik, majd 11.00 és 21.00 óra között a Köfém Művelődési Házban folytatódik.

A tánc világnapja több mint négy évtizedes múltra tekint vissza. A jeles alkalom még teljesebb megünneplésére szervezték meg 2022-ben az első Fehérvári Tánc Ünnepet, a városi táncosok, egyesületek, amatőr kedvelők közösségi rendezvényét. Idén egy egész napos, több programot felölelő rendezvénysorozattal várják az érdeklődőket szombaton.

10.00 órakor a BELVÁROSBAN FELVONULÁSSAL kezdődik a program. A résztvevők az Országalmánál gyülekeznek, majd közösen vonulnak a Hotel Magyar Király előtti térig, ahol látványos FLASHMOB várja az érdeklődőket.

15 órakor kezdődik a II. Beszélgetés a táncról program, melynek témája: Teljesítmény és szorgalom! - sport- és teljesítménypszichológia. Előadást tart Dr. Lénárt Ágota, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia tanszékvezetője, egyetemi docens. 16.00 órától kerekasztal-beszélgetés kezdődik a témában.

A záró gálaműsor belépődíjas, minden egyéb program ingyenes.

További részletek a szekesfehervar.hu cikkében.

Helyi hírekSzékesfehérvárkultúra