2024.04.26, Péntek
Az előző idény egyik legjobbjával erősít a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata
Illusztráció, unsplash.com

Az előző idény egyik legjobbjával erősít a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata

MTI

2023.04.23. 10:00

Daniel Leavens személyében kanadai csatárral erősítette meg keretét a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Hirdetés

Az osztrák ligában (ICEHL) érdekelt klub honlapjának csütörtöki közleménye szerint a 29 éves játékos a rivális Innsbrucktól érkezik Székesfehérvárra, ahol a 26-os mezt viseli majd.

"Hallottam, hogy a csapat nagy része egyben marad, ez pedig garancia volt számomra arra, hogy Székesfehérváron jól érzik magukat a játékosok, így könnyű döntést hoztunk a barátnőmmel és a családommal"

- mondta Leavens, aki európai karrierje során Norvégiában és Németországban is megfordult, a Stjernen együttesében a második legponterősebb játékosnak bizonyult, míg az Innsbruck gárdájában a harmadik legtöbb pontot termelte. Az osztrák liga előző kiírásában a kanadai táblázat hetedik helyén végzett, 48 mérkőzésen 60 pontot (23 gól és 37 gólpassz) gyűjtött.

Leavens hozzátette, ellenfélként a legnehezebb volt a fehérváriak otthonában játszani, így már nagyon várja, hogy hazai játékosként lépjen jégre.

"A célom az, hogy a csapatot minden tekintetben segítsem, ha kell, gólokkal, ha kell, akkor pedig a saját kapunk előtt. A kapu előtti területen szeretek a legjobban játszani, ezen kívül olyan játékosnak tartom magam, aki jól beleillik a fehérvári játékrendszerbe." - mondta.

Helyi hírekSzékesfehérvárHydro Fehérvár AV19jégkorongsport