2024.04.23, Kedd
Ötödik nemzetközi profi ökölvívógáláját szervezi a Kiliti Promotions
Főkép: facebook.com/kilitipromotions

Ötödik nemzetközi profi ökölvívógáláját szervezi a Kiliti Promotions

MTI

2023.03.02. 10:05

A Kiliti Promotions ötödik nemzetközi profi ökölvívógáláját szervezi a Videoton Box Clubbal közösen, amelynek keretében március 11-én, Székesfehérváron tíz mérkőzést rendeznek.

Hirdetés

A témában tartott szerdai sajtótájékoztatón Kiliti Ferenc, a Kiliti Promotions tulajdonosa elmondta, hogy tavaly, első évükben négy gálát rendeztek, amiből három is teltházas volt.

Idén ez lesz az első rendezvényük, majd májusban Várpalotán, szeptemberben Budapesten, végül november ismét Székesfehérváron lesz gálájuk.

A jövő szombati, a jegyeladások alapján várhatóan teltházas eseménnyel kapcsolatban közölte, hogy a főmeccset a könnyűsúlyú Kiliti Tamás vívja a tanzániai Baina Omary Mazolával. A másik kiemelt találkozón a középsúlyú Berki Ferenc lép ringbe, szintén tanzániai bokszoló ellen.

A hetedik profi meccsére készülő Kiliti Tamás a sajtóeseményen azt emelte ki, hogy ellenfele pozitív mérleggel rendelkezik, s kellemetlen, fordított alapállású bokszoló, aki legutóbb címmeccset vesztett.

Berki Ferenc a tizennyolcadik profi összecsapásán Juma Rajabu Mlapakolo ellen küzd majd, akit kiszámíthatatlan, gyors, váratlan megoldásokra képes ellenfélnek tart.

Az V. Vass Nemzetközi Ökölvívógálán amatőr meccsek is lesznek, debütálók és rutinos bokszolók egyaránt ringbe szállnak.

A Lakeside Hotelben a program 19 órától indul, a ringszpíker Ganxsta Zolee lesz.

Helyi hírekSzékesfehérvárKiliti Promotionsboxolássport