2024.04.24, Szerda
Áprilisban újra kinyitnak a közösségi házak Székesfehérváron
Fotó: szekesfehervar.hu

Áprilisban újra kinyitnak a közösségi házak Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2023.03.21. 13:32

Az újranyitás hetében igazi programdömping várja a látogatókat a házakban.

Hirdetés

Húsvétváró családi programok Csalán, Öreghegyen, Szárazréten és a Vízivárosban, nyomozással összekötött vacsora és grafikai kiállítás Öreghegyen, bútortuning workshop Felsővárosban, stand-uppal fűszerezett főzőshow Kisfaludon, játszmákról és kapcsolatokról a Királykúton – változatos, érdekes programokat kínálnak a közönségnek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ áprilisban újranyitó házai a városrészekben.

A már meghirdetett programokra érkező visszajelzések is mutatják, hiányoztak a közösségi házak, amelyek a téli szünet után április elején újra kinyitják kapuikat a városrészekben.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ nyolc házába visszatér az élet – nemcsak a rendezvényeknek, de a házakban működő csoportoknak köszönhetően is. Ezek többsége az elmúlt hónapokban a Fürdő sori központi épületben kapott helyet, ott találkozhattak rendszeresen a különböző foglalkozásokra járó idősebb és fiatalabb korosztály tagjai.

 

Az újranyitás hetében igazi programdömping várja a látogatókat a házakban. Az ünnepre való készülődés jegyében több helyszínen is húsvéti rendezvényeken vehetnek részt az érdeklődők.

 

Április 1-jén a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban 14 órától húsvéti játszópark, tojáságyú, nyuszi- és báránysimogató, nyulas horgászat, arcfestés, kézműves foglalkozás,  társasjáték-sarok és lovaglási lehetőség is szerepel a kínálatban, 16 órakor pedig bábszínházi előadás lesz. Készül majd tojásfa is, amelyre április 1–10. között a városrész lakói az otthon díszített tojásokat felakaszthatják majd.

További részletek a szekesfehervar.hu cikkében.

Helyi hírekSzékesfehérvárközösségi házakkulturális program