2024.04.25, Csütörtök
Újabb fél millió forint adomány gyűlt össze jótékonysággal
Fotó: dunaujvaros.hu

Újabb fél millió forint adomány gyűlt össze jótékonysággal

dunaujvaros.hu

2023.01.21. 10:00

A Dunaújváros Kenyere jótékonysági akció elmúlt negyedévében összesen 8181 db kenyeret adtak el.

Hirdetés

Minden megvásárolt Dunaújváros Kenyere árából 50 forint került egy virtuális jótékonysági alapba, az 50 forintoknak köszönhetően 409.050 Ft támogatás gyűlt össze. Az adományban ezúttal a "HIKARI DOJO" Harcművészeti-, Sport- és Kulturális Egyesület részesült.

 

Az adományt Pintér Tamás polgármester, Szabó Zsolt alpolgármester és Róka Sándor a Széchenyi Pékség kereskedelmi vezetője adták át. 

 

"Mint minden negyedévben, ezúttal is nemes volt az önkormányzat és a Széchenyi Pékség közös küldetése, ugyanis az októbertől decemberig tartó időszakban a nagy múltú „HIKARI DOJO” Harcművészeti-, Sport- és Kulturális Egyesületet támogattuk. Ez az egyesület fiatalok százait nevelte fel olyan kultúrában, szellemben és közösségben, amelyre méltán lehetünk büszkék. Minden megvásárolt Dunaújváros Kenyere árából 50 forint került egy virtuális jótékonysági alapba, az 50 forintoknak köszönhetően 409.050 Ft támogatás gyűlt össze, amit az önkormányzat nevében kiegészítek 500 ezer forintra"  – fogalmazott Pintér Tamás polgármester a negyedévet záró jótékonysági akció sajtótájékoztatóján.

 

Schneider László, az egyesület vezetője elmondta, hogy nagy segítség számukra ez a támogatás, hiszen a Béke körút 3. szám alatt található új bázisukat nemsokára felavatják. Teljes mértékben az új edzőterem kialakításának munkálataira fordítják az összeget, és pár héten belül már birtokba is tudják venni azt.

 

A teljes cikk Dunaújváros Önkormányzatának oldalán olvasható.

Helyi hírekDunaújvárosDunaújváros kenyerejótékonysági akció