2024.04.25, Csütörtök
Január 10-ig lehet csatlakozni az ingyenes lakossági led-csereprogramhoz
Kép: szekesfehervar.hu

Január 10-ig lehet csatlakozni az ingyenes lakossági led-csereprogramhoz

szekesfehervar.hu

2022.12.29. 12:00

2023. január 10-ig meghosszabbították a regisztrációt az ingyenes lakossági LED-csereprogramra. A jelentkezők a régi, magas energiaigényű izzókat LED-es égőkre cserélhetik a székesfehérvári háztartásokban.

Hirdetés

Január 10-ig még lehet csatlakozni az ingyenes lakossági LED-csereprogramhoz - olvasható Székesfehérvár városi honlapján.

A regisztráció online, a https://ledcsere.hu/ oldalon történik, az izzókat pedig a február 15-ig tartó feldolgozási időszak után mindenki ingyenesen kapja majd meg.

Mint írják, a regisztráció során a személyes adatokat, mint név, e-mail cím és telefonszám szükséges megadni, valamint szükséges a regisztrálni kívánt háztartás villanyszámlájának csatolása is. A jelentkezés utolsó lépése egy táblázat kitöltése, melyben a regisztráló nyilatkozik, hogy hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni, valamint ezeket az ingatlan melyik helyiségében szeretné használni.

 

Mint kiemelték,

a jelentkezések feldolgozása után, várhatóan február második felében indulhat meg az izzók átvétele. Az átvétel helyéről és időpontjáról a jelentkezőket a megadott e-mail címen értesítik.

Azoknak, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük, az Önkormányzat regisztrációs pontokat nyitott. Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban (Irányi Dániel utca 4.) bejelentkezés alapján fogadják a jelentkezőket (telefonszám: 06 22 202 400). A Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában szintén lehet segítséget kérni az intézmény nyitvatartási idejében az alábbiak szerint:

A Budai úti Tagkönyvtár nyitvatartása a téli szünetben:

december 27. és 30. között – 11.00 – 17.00 óráig
január 3. és 6. között – 11.00 – 17.00 óráig
január 7. – 9.00 – 13.00 óráig

Helyi hírekSzékesfehérvárLED-csereprogram