2024.04.27, Szombat
Őszi-téli nyitvatartásra áll át a dunaújvárosi élményfürdő
Fotó: dunaujvaros.hu

Őszi-téli nyitvatartásra áll át a dunaújvárosi élményfürdő

dunaujvaros.hu

2022.09.04. 10:00

Szeptembertől kizárólag a Római fürdőt és a szaunákat lehet használni.

Hirdetés

A nyári kánikulában nagyon sokan választották a kikapcsolódás és a felfrissülés érdekében az Aquantis Élményfürdőt. Már a tanévkezdés előtti utolsó napokban azonban látszott egy erőteljes látogatói visszaesés, így a DVG Zrt. a dunaújvárosi városvezetéssel egyeztetve úgy döntött, bezár az élményfürdő kinti része. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szeptember 4-én (vasárnap) bezár az élményfürdő, és kizárólag a Római fürdő és a szaunák állnak a látogatók rendelkezésére.

"Vége a nyárnak és a tavalyi tapasztalataink is arról árulkodnak, hogy a szeptemberi hónapban olyan szinten esik vissza a látogatói szám, hogy csak negatív szaldóval tudna üzemelni az élményfürdő. Ezért döntöttünk úgy, hogy a teljes szeptember hónapot meg sem várva, szeptember 4-én a fürdő részt bezárjuk. Ez természetesen egy őszi-téli leállást jelent, semmiképp sem véglegeset."

– mondta Arnold Miklós, a DVG Zrt. szolgáltatási ágazatvezetője.

 

Jövő hétfőtől, tehát szeptember 5-től a római fürdő hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon délután 15 órától 21 óráig lesz nyitva. A szerdai, szombati, vasárnapi napokon pedig 9 és 21 óra között vár mindenkit a római fürdő.

További információk Dunaújváros Önkormányzatának hivatalos honlapján.

Helyi hírekDunaújvárosélményfürdőtéli nyitvatartás