2024.04.18, Csütörtök
Július 29-ig lehet jelentkezni a 2022-es székesfehérvári civil napra
Fotó: facebook/Székesfehérvári Civil Nap

Július 29-ig lehet jelentkezni a 2022-es székesfehérvári civil napra

szekesfehervar.hu

2022.07.17. 10:00

A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célozza a Székesfehérvári Civil Nap rendezvénye. A város Önkormányzata idén szeptember 10-én rendezi meg a programot, immár hagyományosan a Zichy ligetben.

Hirdetés

Az eseményre már mostantól várják a székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését, amelyek a regisztráció mellett támogatásra is pályázhatnak a kitelepüléshez. A részvételre jelentkezés határideje július 29-e, péntek 12 óra - tájékoztatnak róla Székesfehérvár városi honlapján.

Székesfehérvár Önkormányzata 2022. szeptember 10-én, szombaton 9.00-15.00 óra között rendezi meg a Székesfehérvári Civil Napot a Zichy ligetben. A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célzó eseményre olyan székesfehérvári civil szervezetek részvételi regisztrációját, jelentkezését várják, amelyek szívesen mutatják be tevékenységüket és programjaikat, eredményeiket a látogatók számára. A Civil Nap keretében nemcsak kitelepüléssel, hanem akár színpadi program keretében is bemutatkozhatnak a szervezetek, erre is várják a jelentkezéseket.

A Civil Napon 3x3 m alapterületű sátorban egységenként 2-2 szervezet standjának az elhelyezését tervezik, legfeljebb két sörpaddal és áramvételi lehetőséggel – mindezt a szervezők biztosítják valamennyi résztvevő szervezetnek. Az egyéb eszközökről a szervezeteknek kell gondoskodniuk. A résztvevők számára az Önkormányzat kisösszegű anyagi hozzájárulást is biztosít a kitelepülés költségeihez.

A részvételi szándék, valamint az ehhez igényelt támogatás – a részletes kiírásban megjelölt szempontoknak megfelelően – kérelem benyújtásával lehetséges. Ennek benyújtási határideje 2022. július 29-e, péntek 12 óra. A kérelmet papír alapon, zárt borítékban lehet postai úton benyújtani a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája, 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. számú épületében, a portán kihelyezett pályázati gyűjtőládába lehet elhelyezni.

Az Önkormányzat felhívja a civil szervezetek figyelmét, hogy az idei évben is a Civil Napon való részvétel (kitelepülés vagy színpadi megjelenés) JOGOSULTSÁGI FELTÉTELKÉNT kerül meghatározásra a székesfehérvári civil szervezetek működési költségeinek támogatását célzó, tervezetten az ősszel kiírásra kerülő önkormányzati pályázatnál.

A Civil Naphoz kapcsolódóan a https://www.szekesfehervar.hu/civil-nap-2022-evi-felhivas  oldalon található a részletes tájékoztató és a jelentkezési lap. További információ kérhető a Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodájának munkatársaitól az alábbi elérhetőségeken: a [email protected] e-mail címen és a (22) 537-673, (22) 537-156 telefonszámokon.

Helyi hírekSzékesfehérvárSzékesfehérvári Civil NapZichy liget