2024.03.28, Csütörtök
A szombati káosz után világgá mennek az állatok Fehérváron
Illusztráció: unsplash.com

A szombati káosz után világgá mennek az állatok Fehérváron

szekesfehervar.hu

2022.04.05. 17:06

A "Világgá ment Csacsi és Bari" című előadással várja a kicsiket és a nagyokat április 10-én, vasránap 11 órakor, az Igéző.

Hirdetés

A hétvégén kicsiket és nagyokat egyaránt várják az Igézőben. Április 9-én, szombaton este 19 órakor, ismét a Szabad Színház - a nők kapcsolati és párkapcsolati problémáiról szóló - KÁOSZ című előadását tűzik műsorra, míg április 10-e, vasárnap már a gyerekeké. Az Ákom- Bákom Bábcsoport látogat a Belvárosba - olvasható Székesfehérvár hivatalos honlapján.

Mint írják, 

A  finn Mika Myllyaho: Káosz című vígjátékát láthatja a közönség április 9-én, szombaton 19 órakor, az Igézőben. A színdarab kis, XXI. századi anziksz rólunk, a munkánkról, kapcsolati és párkapcsolati problémáinkról, hol lelkes, hol kétségbeesett bukdácsolásinkról.

Egy 30-asokból álló baráti társaság tagjai – Sofia, tanár; Emmi, újságíró, Júlia, terapeuta – időről-időre kávéházakban találkoznak azért, hogy megosszák egymással életük legfontosabb eseményeit és a bajban támogassák egymást.

Amikor a világ gondjai túlzottan rájuk nehezednek, leülnek egy-egy csésze kávé mellé és megpróbálnak rájönni, hogy mi az oka és következménye krízisüknek. Myllyaho drámája három nőről szól, akiket nemcsak kávézókban, hanem utcákon, iskolában, hajókiránduláson és egy orvosi váróban is látunk, valamint egy rendőrségi fogdában, ahova részegen zárják be őket egy átmulatott éjszaka után.

Szereplők: Cseh Kata, Parragh Dóri, Csille Ildikó, Stéger Ildikó, Balogh Mihály, Kovács Máté, Magony Imre, Tóth Borbála, Solymossy Zoltán, Gergely Emma, Szabó Miklós. 

Belépő: 1800 Ft

Vasárnap a gyerekeké lesz a főszerep, és világgá megy Csacsi és Bari

 

Kép: szekesfehervar.hu

 

"Világgá ment Csacsi és Bari" című előadással várja a kicsiket és a nagyokat április 10-én, vasránap 11 órakor, az Igéző. Az Ákom-Bákom Bábcsoport bábelőadásában Csacsi elhatározza, hogy megnézi, mi van a kerítésen túl. Útitársat is talál magának Bari személyében. Vándorlásuk során hamar rájönnek, hogy a kerítésen túl nem csak virágzó mező van, hanem egy sötét erdő és benne a ravasz róka. Habár úgy tűnik, Róka báránypörköltet fog vacsorázni, a gazda hűséges kutyája végül megjelenik és egyszeriben füstbe száll Róka terve. Örül, ha irháját mentheti…

Mind két előadásra érdemes előre jegyet foglalni az Igéző facebook oldalán, a 06 22/790-758-s telefonszámon, vagy a [email protected] email címen!

Helyi hírekSzékesfehérvárbábszínházSzabad Színházelőadás