2024.04.25, Csütörtök
Március végéig tart az újabb Dunaújváros Kenyere akció
Fotó: dunaujvaros.hu

Március végéig tart az újabb Dunaújváros Kenyere akció

dunaujvaros.hu

2022.02.27. 10:00

Eddig 188 ezer forint gyűlt össze a Rudas Alapítvány javára a dunaújvárosiak jóvoltából.

Hirdetés

A felénél jár a Dunaújváros Kenyere akció újabb negyedéve. Mint az ismert március végéig a Rudas Alapítvány az akció kedvezményezettje, így minden megvásárolt Dunaújváros Kenyere után 50 forint kerül a virtuális jótékony alapba az alapítvány javára. Eddig 3771 kenyeret adtak el, vagyis 188 550 forintnál tart a számláló, de csak a vásárlókon múlik, hogy március végéig meddig tornásszák fel az összeget.

Még január végén sajtótájékoztató részeként jelentette be Szabó Zsolt alpolgármester, hogy a január és március közötti időszakban a Rudas Alapítvány a Dunaújváros Kenyere akció kedvezményezettje. Mint mondta, ő maga is gyakran dönt e mellett a burgonyás kenyér mellett, a mostani időszakban azonban különösen fontos neki, hogy itt vásároljon.  

– Volt Rudasosként büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nagyszerű helyi kezdeményezésben, amely már-már hagyománnyá nőtte ki magát, ezúttal a Rudas Iskola részesülhet. Az intézmény az alma materem, itt sajátítottam el a közgazdaságtant, és külön öröm számomra, hogy  ezúttal az iskola alapítványát támogathatják minden megvásárolt kenyérrel. Büszke vagyok rá, hogy Dunaújvárosba jártam bölcsődébe, óvodába, iskolába és még főiskolára is. Azt szeretném, hogy a gyermekeim egy szép, fejlődő Dunaújvárosba szülessenek, és itt nőhessenek föl.

Az akció tehát folytatódik: márciusban a vevők minden Dunaújváros Kenyere megvásárlása után 50 forinttal a Rudas Alapítványt támogatják. A Dunaújváros Kenyere akció jelenleg a negyedév felénél jár, eddig mindösszesen 3771 burgonyás kenyér fogyott, az akció pedig továbbra is folytatódik.

Helyi hírekDunaújváros kenyerejótékonysági akció