2024.04.20, Szombat
Ingyenes előadást szervez októberben a székesfehérvári SZÉNA Egyesület
Illusztráció, pixabay.com

Ingyenes előadást szervez októberben a székesfehérvári SZÉNA Egyesület

SZÉNA Egyesület a Családokért

2021.10.05. 09:00

Az előadás segítséget nyújt abban, hogy hogyan lehet a változókor kellemetlen tüneteit csökkenteni vagy megszüntetni.

Hirdetés

Az ingyenes előadást a nőket érintő menopauza kapcsán rendezik meg. A változókor rendszerint 45-50 éves kor után köszönt be, ám van, hogy ennél jóval előbb. A menopauza egy hosszú folyamat, ami több évet ölel fel és sok esetben felkészületlenül éri a nőket.

A székesfehérvári székhelyű SZÉNA Egyesület egy online előadással kíván segíteni azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének tudatosan készülni erre a változásra.

 

Kép: SZÉNA Egyesület a Családokért


Vannak olyanok, akik szinte észrevétlenül lépnek át a menstruáció nélküli időszakba, és van, akit ez nagyon megkínoz. Sok nő nagyon nehezen, akár tragédiaként éli meg a menopauzát, pedig egyáltalán nem kellene, hogy így legyen. Csakúgy, mint a menstruáció érkezésére, a menstruáció elmúlására is fel lehet, sőt, fel kell készülni - bár ezt az időszakot eddig nagyon mostohán kezelte a társadalom.

Az előadás segítséget nyújt abban, hogy hogyan lehet a változókor kellemetlen tüneteit csökkenteni vagy megszüntetni, illetve kitér arra is, hogy milyen hatással van a változókor a nőre, a férfira és a párkapcsolatra. A menopauza jelenségeinek, üzeneteinek megértése sokat segít a tünetek enyhítésében, a változás megélésében. Az előadó Séllei Györgyi szexológus tanácsadó, tréner lesz, aki már számos hasonló témában segítette az érdeklődőket.

Az előadás 2021. október 12-én 17 órától a ZOOM alkalmazáson keresztül kerül megszervezésre.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a [email protected] e-mail címen várják a szervezők.

Helyi hírekSZÉNA EgyesületSzékesfehérvárelőadásonline előadás