2024.03.29, Péntek
Programokkal várja szurkolóit a MOL Fehérvár a szombati bajnoki előtt
Illusztráció: pixabay.com

Programokkal várja szurkolóit a MOL Fehérvár a szombati bajnoki előtt

molfehervarfc.hu

2021.08.20. 11:00

Büfékkel és programokkal várják azon szurkolókat, akik kapunyitás előtt a stadionnál szeretnének hangolódni a mérkőzésre.

Hirdetés

A MOL Fehérvár FC csapata számos bemelegítő programmal várja szurkolóit a szombati bajnoki mérkőzés előtt  - invitálja szurkolóit a csapat szombatra a honlapján. A csapat biztatása mellett számos egyéb aktivitás miatt érdemes a Kisvárda elleni találkozó előtt érkezni, többek között a Vidi-múzeum is várja az érdeklődőket.

Augusztus 21-én a listavezető Kisvárda Master Good ellen játszik a csapat, a 18:15-kor kezdődő mérkőzés előtt már 15:45-kor kezdődnek a bemelegítő programok egy új helyszínen, a B-szektor mögötti külső területen. Továbbá büfékkel és programokkal várják azon szurkolókat, akik kapunyitás előtt a stadionnál szeretnének hangolódni a mérkőzésre.

A gyerekek számára többek között lesz a minifoci, arcfestés, valamint a gyerekek és felnőttek egyaránt meglengethetik az óriás Vidi-zászlókat, amelyről képek is fognak készülni.

 

Reggeltől estig tart a rendezvény

6:45 és 20:30 között a MOL Aréna Sóstón belül is több program lesz a gyereksarok területén, ahol a gyerekeknek lehetőségük lesz többek között:

  • kapura lőni eredeti meccslabdával
  • csócsózni
  • arcfesteni

A gyereksarkon felül a Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket, ahol megtekinthető a jubileumi Vidi80-as kiállítása. A Kisvárda Master Good elleni mérkőzésen a büfék is üzemelni fognak, a büfékben készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni, az innivalókat pedig RePohár rendszerrel lehet kérni, ezzel is megelőlegezve a a rengeteg feleslegesen keletkező műanyag hulladékot.

Helyi hírekMOL Fehérvár FCszurkoláslabdarúgás