2024.04.25, Csütörtök
Nyári színházként nyit a Vörösmarty Színház
illusztráció - pixabay

Nyári színházként nyit a Vörösmarty Színház

MTI

2021.05.08. 10:00

A nagyszínház júniusban nyitja meg kapuit, amikor három alkalommal a mentőszolgálat és a székesfehérvári kórház dolgozóinak tartanak zártkörű előadásokat.

Hirdetés

Nyári színházként, nyáresti produkciókkal indul újra a székesfehérvári Vörösmarty Színház: a szokásos helyszínek mellett ezúttal a kőszínház két játszóhelyén is lesznek előadások.

A témában tartott pénteki sajtótájékoztatón Szikora János igazgató úgy fogalmazott, hogy a nyitás immár kézzelfogható valóság, ennek első lépcsőfoka pedig a nyári színház lesz. Jelezte, hogy valamennyi előadásuk csak védettségi igazolvánnyal lesz látogatható.

Kiemelte, hogy a nagyszínházban jelenleg felújítások zajlanak, júniusban nyitja meg kapuit, amikor három alkalommal a mentőszolgálat és a székesfehérvári kórház dolgozóinak lesznek zártkörű előadások.

Szikora János közölte, hogy a nyári színház július 16-án indul, a nagyszínpadon a Boeing Boeing című komédiát játsszák, míg ugyanekkor a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szárazréti színpadán a Bor, mámor, szerelem című előadást láthatja a közönség.

Helyi hírek Vörösmarty SzínházSzékesfehérvár