2024.03.19, Kedd
Hétfőtől újra kinyit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
szekesfehervar.hu

Hétfőtől újra kinyit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

szekesfehervar.hu

2021.05.06. 13:38

A vonatkozó jogszabályokra figyelemmel a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori székhelye és telephelyei – az Öreghegyi Közösségi Ház, a Felsővárosi Közösségi Ház, a Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvar, a Királykút Emlékház, a Kisfaludi Közösségi Ház, a Vízivárosi Közösségi Klub, a Felsővárosi Alkotóház és a Csalai Közösségi Tér – május 10-től, hétfőtől ismét látogathatók

Hirdetés

Az intézményt (a székhelyet és telephelyeket egyaránt) kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Ezt az intézménybe történő belépéskor védettségi igazolványuk és személyazonosító igazolványuk vagy útlevelük bemutatásával kell igazolniuk. Az intézmény köteles annak a látogatónak a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát (amennyiben ez releváns) nem igazolja.

Az intézmény kéri, hogy a látogatók a közönségforgalmi terekben szíveskedjenek az orrukat és a szájukat eltakaró maszkot viselni.

A programokon létszám- és ültetési korlátok nincsenek, de kérik a látogatókat, hogy törekedjenek a másfél méteres távolságtartásra.

Zenés-táncos rendezvények megtartása az intézmény minden épületében és azok udvarain is tilos.

A táborozással, esküvőkkel kapcsolatos igényeket összegyűjti az intézmény és folyamatosan várják a szervezők, fiatal párok jelentkezését a [email protected] címen.

Kiállítási és rendezvényes terveiket is küldhetik már a szervezők, mellyel kapcsolatban szintén a fenti e-mail címen kérhetnek ajánlatot.

A Barátság mozi május 27-én, csütörtökön nyit.

Helyi hírekkultúraSzékesfehérvár