2021.03.03, Szerda
Február 25-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra
szekesfehervar.hu

Február 25-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra

szekesfehervar.hu

2021.02.13. 10:47

Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 25-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.

Hirdetés

A 2020/2021-es tanév második félévében az ösztöndíjak összegei nem változnak az első félévhez képest.

Az Alba Regia középiskolai ösztöndíjasok 40 ezer, az Alba Regia felsőoktatási ösztöndíjasok 75 ezer forintot kapnak, mindkettőnél fontos kitétel, hogy az első félév tanulmányi eredményének el kell érnie legalább a 3,75 százalékot. Az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj nyertesei 25 ezer forintot kapnak.

A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőládába.

A pályázatok beérkezésének határideje 2021. február 25., csütörtök, míg az elbírálás határideje március 30.

Az elbírálást követően a város jegyzője írásban értesíti a pályázókat az adatlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Helyi hírekSzékesfehérváralba regia