2020.12.03, Csütörtök

Hirdetés

Szombaton lesz az első novemberi ökotúra a Sóstón
szekesfehervar.hu

Szombaton lesz az első novemberi ökotúra a Sóstón

szekesfehervar.hu

2020.11.06. 09:54

Egy körülbelül 1,5-2 órás vezetett séta keretében a páratlan szépségű Sóstó Természetvédelmi Terület őszi díszbe öltözött pompáját csodálhatják meg a természetjárók az ökotúra során.

Hirdetés

Novemberben is folytatódik a varázslatos őszi ökotúrák sorozata a Sóstó Természetvédelmi Területen. Most szombaton 10 órától a zöld, a bíbor és az okker árnyalataiba öltözött természetet csodálhatják meg az érdeklődők egy vezetett túra keretében.

A természet minden napszakban és évszakban csodálatos, de az okker, a zöld és a vörös árnyalataiban pompázó lombkoronák valahogy talán mégis a legkülönlegesebbek!

Ebben a hónapban először, most szombaton 10 órától, egy körülbelül 1,5-2 órás vezetett séta keretében a páratlan szépségű Sóstó Természetvédelmi Terület őszi díszbe öltözött pompáját csodálhatják meg a természetjárók az ökotúra során.

A program a Látogatóközponttól indul, de előzetesen regisztrálni kell a sosto@szekesfehervar.hu e- mail címen, vagy a +36 22/202-373, +36 70/ 66 99 010 telefonszámok bármelyikén, mivel a túrán maximum 30 fő vehet részt. A felnőtt belépőjegy 1.500 forint, 8 év alatti gyermek esetében 100 forint, a nyugdíjasok, a diákok és a fogyatékkal élők féláras kedvezményt kapnak, de van családi jegy is 3.500 forintért minimum két felnőtt és két gyermek esetén. Fontos, hogy a Látogatóközpontban csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A szervezők kérik, hogy a résztvevők a 10 órás indulás előtt minimum 10 perccel érkezzenek meg a helyszínre.                                      

Helyi híreksóstóÖkotúratúra