2024.05.01, Szerda
Ingyenes lesz a tömegközlekedés szombaton és vasárnap Székesfehérváron
szekesfehervar.hu

Ingyenes lesz a tömegközlekedés szombaton és vasárnap Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2020.10.30. 17:05

Székesfehérvár Önkormányzata díjmentessé tette a közösségi közlekedést a hétvégére a várható nagy forgalom miatt. Ennek jegyében október 31-én és november 1-jén nem kell fizetniük azoknak, akik igénybe veszik a helyijáratos buszokat.

Hirdetés

Székesfehérvár Önkormányzata díjmentessé tette a helyijáratos autóbuszokon történő utazást október 31-én, szombaton és november 1-jén, vasárnap

Várhatóan nagyon sokan kelnek útra a hétvégén, hogy meglátogassák szeretteik nyughelyeit a székesfehérvári sírkertekben, ezért a szokásosnál jóval erősebb forgalom várható a város útjain, különösen a temetők környékén.


Fontos lenne, hogy a terhelt hétvégén lehetőség szerint minél többen a közösségi közlekedést válasszák az autójuk helyett, ezért Székesfehérvár Önkormányzata díjmentessé tette a helyijáratos autóbuszokon történő utazást október 31-én, szombaton és november 1-jén, vasárnap.

Mindannyiunk biztonsága érdekében az Önkormányzat kéri, egyben köszöni a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét a fehérvári közutakon! 

Helyi hírekSzékesfehérvár