2020.09.29, Kedd

Hirdetés

Garázsvásár, garázskoncert és kertmozi a lesz Székesfehérváron

Garázsvásár, garázskoncert és kertmozi a lesz Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2020.09.03. 11:25

A lakók házaik, garázsaik előtt kiárusíthatják azokat a ruhákat, cipőket, műszaki cikkeket, háztartási gépeket, játékokat, amiket már nem használnak, de kidobni sajnálnának.

Hirdetés

Szeptember 5-én, szombaton rendezik meg Székesfehérváron a 13. Toldi Utcai Napokat. A közösségi kezdeményezés 2008 augusztusában indult az utcabeliek összefogásával, akik évről évre egyre színesebb programokkal várják az idelátogatókat. Az idei rendezvény szeptember 5-én, szombaton 10.00 órakor garázsvásárral kezdődik.

Céljuk a kikapcsolódás mellett az, hogy megismerjék egymást, hogy figyelhessenek és segítsenek egymásnak.

A lakók házaik, garázsaik előtt kiárusíthatják azokat a ruhákat, cipőket, műszaki cikkeket, háztartási gépeket, játékokat, amiket már nem használnak, de kidobni sajnálnának. A szervezők különösen felhívják a figyelmet arra, hogy az esemény nem lomtalanítás.

15.00 órától a gyermekeket várják izgalmas programokkal, játékokkal, és 17.00 órától gyermekjátszó táncház is lesz, ahol a Szedtevette zenekar muzsikál. Az esti programok 18.00 órakor közös faültetéssel indulnak, 18.30 órakor garázskoncerttel, 20.00 órakor kertmozival várják a környéken lakókat és vendégeiket.

 

A garázskoncert fellépői fiatal tehetségek lesznek, előadásuk közben beszerel a kertmozi, ami a Barátság mozi és a Fiatalok Fehérvárért Egyesület pályázati programjának köszönhetően valósul meg. A már kicsit hűvösebb szeptemberi estén a Seveled című magyar romantikus vígjátékot vetítik majd, ami garantáltan üdítő élmény lesz estére.

A közösségi programok ingyenesek, de arra kérik a lakókat, hogy a vendégeik ellátásáról mindenki maga gondoskodjon, és ebbe a mosdóhasználat is beletartozik.

Rossz idő esetén az esemény elmarad, erről a közösségi oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

További információ:
Juhász Zsófia
Fehérvári Programszervező Kft.
Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.
Telefon: 22/202-340
E-mail: titkarsag@fehervariprogram.hu
Facebook: www.facebook.com/toldiutcainapok

Helyi hírekSzékesfehérvárgarázsvásár