2020.07.11, Szombat

Hirdetés

A Bon-Bon zenekarral búcsúztatja az óévet Székesfehérvár
szekesfehervar.hu

A Bon-Bon zenekarral búcsúztatja az óévet Székesfehérvár

szekesfehervar.hu

2019.12.18. 14:38

Jó barátok, jó kedv és jó zene – a fehérvári Belvárosban mindez adott lesz az óév végén: december 31-én, kedden este 8-kor kezdődik a buli a Zichy színpadnál, ahol fellép Kátai JR és Dj Zsiráf, a Discover Band és a Bon-Bon. A programokhoz kapcsolódóan forgalomkorlátozás lesz a Mátyás király körúton Szilveszter napján délutántól másnap délelőttig.

Hirdetés

Akinek még nincs programja szilveszter éjszakájára, ne keseredjen el: Székesfehérvár idén is jó hangulatú bulit kínál azoknak, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet és köszöntik az éjfélkor érkező új esztendőt.

Az idei városi szilveszteri mulatságot Kátai JR indítja este 8-kor. A fiatal és tehetséges dj több rendezvényen megmutatta már zenei stílusát, itt volt a tavalyi bulin is. Ezúttal is lendületes, táncoltatós slágerpartival érkezik a Zichy-színpadra. A Discover Band este tízkor érkezik, a 2016-ban alakult zenekar célja, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatával ajándékozza meg a közönséget: nemcsak a dalokkal, de a megjelenésükkel is ezt az időszakot idézik. Olyan együttesek, énekesek dalait játsszák, mint például az ABBA, az Ottawan, Eruption, Gloria Gaynor, Donna Summer, de a repertoárban szerepelnek Szűcs Judit és a Neoton slágerei is.

A Bon-Bon zenekar éjfél előtt fél órával ad műsort. Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkoztak először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták a rövid idő alatt népszerűvé vált Bon-Bon együttest. Húsz éve, 1999 novemberében az Irigy Hónaljmirigy vendégeként 14 ezer ember előtt léptek fel a Budapest Sportcsarnokban, majd felkérték őket az Európa Expressz című mozifilm főcímdalának megírására (Gengszter dal). Ebben az évben jelent meg ötödik albumuk The Name Is Bon... Bon-Bon címmel. A Sexepilem című feldolgozásdaluk az év slágere lett, és ezzel átvehették első aranylemezüket. 2000 márciusában telt házas lemezbemutató koncertet tartottak a Petőfi Csarnokban. 2001-ben New Yorkban léptek fel, 2002-ben született slágerré lett daluk a Valami Amerika című filmhez. A 15 éves jubileumra adták ki Mindig úton című lemezüket, 2018-ban a zenekar dalaiból musical készült, Haverok, buli, Bon-Bon címmel.

Az éjfélkor elhangzó Himnusz, a köszöntő és a szokásos tűzijáték után visszatér a Discover Band, fél 2-től pedig DJ Zsiráf gondoskodik a 2020-as év első bulijának zenéjéről. Zsiráf több mint 10 éve foglalkozik rendezvények hangosításával. Több cégnek, szállodának, étteremnek, diszkónak, baráti társaságnak biztosította már a jó hangulatot. „Igyekszem minden zenei igényt kielégíteni!” – írja magáról a honlapján.

 

Részletes szilveszteri program:

 

20.00  Kátai JR

22.00  Discover Band

23.25  Bon-Bon

23.55  Köszöntő, tűzijáték

00.15  Discover Band

01.30–03.00 DJ Zsiráf

 

A szilveszteri programhoz kapcsolódóan forgalomkorlátozások várhatóak. December 31-én 14.00 órától 2020. január 1-jén 10.00 óráig teljes szélességében lezárják a Mátyás király körutat az Ybl Miklós utca és a Várkörút közötti szakaszon. A Zichy liget 1 – 9. szám közötti útszakasz zsákutca lesz a Mészöly Géza utca – Malom utca csomópontjától. A forgalomkorlátozás miatt a helyi és helyközi autóbuszjáratok számára a Dózsa György utat és a Mészöly Géza utcát jelölik ki terelőútvonalként. A helyi buszjáratok a terelőúton lévő megállókat igénybe veszik, kivéve a III. Béla király téri megállót a városközpont irányában.

Helyi hírekBon-BonszilveszterSzékesfehérvár