2024.04.23, Kedd

Javában zajlik a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda felújítása

mezohir.info/Horváth László

2017.07.31. 14:14

Faláthelyezés, villanyszerelés, ablakcsere: alaposan átalakítják a Mezőfalvai Tündérkert Óvoda több mint száz éves épületét.

Hirdetés

Több mint kétszáz milliós önkormányzati pályázatnak köszönhetően nemcsak tornaszobával és két új helyiséggel gazdagodik az intézmény, de a nagy építkezés előtt alaposan megújul a régi épület is – avatta be a Mezőhírt az aktuális eseményekbe az óvodavezető. Ezen kívül festés, külső falszigetelés, fűtéskorszerűsítés, villamos hálózat teljes kiépítése és még más munkák teszik teljessé az épület felújítását. Kuriózumként említhető, hogy minden terem internetes csatlakozási pontot kap, amivel a mai kornak megfelelő, modern nevelő munkára is lehetőség adódik. Szintén különlegesség lesz az ablakok cseréje, amit külső megjelenésben a száz éves épülethez igazítanak, belül pedig a terem stílusával harmonizál a kialakítás.

Mezőfalván hamarosan megszépült és korszerű körülmények között fogadhatják a legkisebb korosztályt. A kiváló pedagógiai munka mellett immáron a környezet is méltó lesz a több mint száz éves nevelői tradícióhoz.

Folytatás itt.

 

Forrás: mezohir.info/Horváth László

Helyi híreképületfelújításóvodaönkormányzatMezőfalva