2024.04.20, Szombat

Ugrálóvárral várta a gyerekeket a HISZ dunaújvárosi szervezete

dunaujvaros.hu

2017.05.15. 18:00

2017. május 12-én ingyenes ugrálóvárral, lufikkal, buborék-fújókkal és több száz ajándék csokoládéval várta a Dunaújvárosi Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata a gyerekeket a Városháza előtt, mely a kezdeti szeles idő ellenére hamar megtelt kisebb, nagyobb gyermekekkel.

Hirdetés

Mivel a tér több óvodás csoportnak is útba esett, időnként kisebb tumultus alakult ki és várni kellett a kicsiknek. A csalódás viszont csak nagyon rövid ideig tartott, hiszen az ugrálás után mindenki választhatott egy csokit magának. Sőt az az aktivisták azokra az ovisokra is gondoltak, akik nem voltak ott a csoporttal - nekik az óvónénik vitték el a csokoládét.

A program elsősorban ezúttal is kisebb jövedelemmel rendelkező családok gyermekeinek szólt, de örömmel láttuk, hogy rengeteg anyukanmegtalált minket anyagi helyzetétől függetlenül. Hála a Hit Gyülekezete nagyvonalú adományozóinak, a hat hete tartó kampány során  olyan sok édesség gyűlt össze, hogy senki nem ment haza üres kézzel. 

A dunaújvárosi rendezvény része a Szeretetszolgálat országos karitatív akciósorozatának, amely során a legkülönbözőbb kis és nagyobb városokban osztanak az önkéntesek csokoládét a rászászorulóknak, összesen több, mint 10.000 darabot.

 

Forrás: dunaujvaros.hu

Helyi hírekrászoruló gyermekDunaújvároshisz karitatív akciósorozat