2024.04.23, Kedd

A Hankook Tire Magyarország Kft. közösségi programja keretében megkezdték az önkénteseket a tűzoltóság felújítását.

Hirdetés

„Közösségi Összefogás a Szebbért” (KÖSZ) névvel tavasszal indította útjára a Hankook Tire Magyarország Kft. városi önkéntes programját. Dunaújváros lakói a tűzoltóság felújítását és szabadtéri edzőpark létrehozását szavazták meg. A tűzoltóság festését meg is kezdték a hétvégén az önkéntesek.

Az, hogy a szabadtéri edzőpark után a tűzoltóság felújítása kapta a legtöbb szavazatot a KÖSZ Hankook programban mutatja, hogy Dunaújváros nagyrabecsüli a tűzoltók közösségért végzett munkáját és szeretnék, ha méltó helyet kapnának.

Szombaton érkeztek az önkéntesek a tűzoltóállomásra, hogy Orosz Csaba tűzoltóparancsnok vezetésével megkezdjék a felújítási munkálatokat. Az idő vasfoga már alaposan kikezdte azokat az ajtókat, kiállókat és zászlórudat, melyeket csiszolás után stílszerűen tűzoltópirosra festettek le.  

Az állomás tantermébe is új asztalok kerülnek majd, valamint nekiállnak a legnehezebb és legidőigényesebb felújítási munkálatnak is, az előtér és a lépcsőház burkolatának cseréjéhez. A csempe és a járólap cseréje közben természetesen arra is figyelniük kell majd, hogy a tűzoltóság működését ne akadályozzák.

(dunaujvaros.com)

Helyi hírekDunaújvárostűzoltóságtársadalmi felelősségvállalásönkénteshankook