2024.05.21, Kedd

Partnerséget kötött a Hungrana és a Fejér Megyei Önkormányzat

agrarszektor.hu

2017.05.31. 10:27

A résztvevő felek a megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítását és a társadalmi kapcsolatok erősítését tűzték ki célul.

Stratégiai együttműködési és partneri megállapodást kötött a kukoricafeldolgozással foglalkozó Hungrana Kft. a Fejér Megyei Önkormányzattal – olvasható az agrarszektor.hu oldalán.

A Hungrana Kft. együttműködik a Fejér megyei civil, non-profit szereplőkkel és a települési önkormányzatokkal - áll a cég közleményében. Most a Fejér Megyei Önkormányzattal kötöttek stratégiai együttműködési megállapodást abból a gazdaságfejlesztési célok megvalósításáért és a társadalmi kapcsolatok erősítéséért.

A Hungrana Kft. Magyarország legnagyobb és Európa egyik legmeghatározóbb kukoricafeldolgozó vállalata. Közvetlenül a megye 330 munkavállalójának, közvetetten közel tízszer ennyi embernek és családnak biztosít munkahelyet. Az együttműködést a közgyűlési határozat meghozatalát követően írta alá Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana Kft. ügyvezető-vezérigazgatója.

 

Forrás: agrarszektor.hu

GazdaságFejér megyeegyüttműködésFejér Megyei ÖnkormányzatgazdaságfejlesztésHungrana Kft