2024.07.18, Csütörtök

Emberi erőforrások alapszak és duális képzések a Kodolányiban is

2016.01.21. 10:28

Tovább bővül a Kodolányi János Főiskola képzési palettája,  a most felvételizők  az intézmény Emberi erőforrások alapképzésre is jelentkezhetnek február 15-ig. A 2016-os felvételi kampány további újdonságaként a felvételizők már három népszerű alapszakon duális képzési formában is megszerezhetik diplomájukat. Nyílt napra várják az érdeklődő diákokat január 30-án Székesfehérváron és Budapesten.

Az emberi erőforrás-gazdálkodás alapvető és nélkülözhetetlen vállalati funkcióvá vált az elmúlt évtizedekben, ezért is tartotta fontosnak a főiskola vezetése, hogy 2016 szeptemberétől az Emberi erőforrások alapszak is elérhető legyen a felvételizők számára. A leendő hallgatók tanulmányaik során korszerű közgazdasági, módszertani és üzleti ismereteket kapnak, elsajátítják az emberierőforrás-gazdálkodási, fejlesztési, munkaerő-piaci és érdekegyeztetési folyamatok elemzéséhez és szervezéséhez szükséges szakmai ismereteket. A Székesfehérváron és Budapesten nappali és levelező tagozaton elérhető szakon két specializáció közül is választhatnak a hallgatók: munkahelyi jól-lét és egészségfejlesztés, munkaerő-közvetítés.

A nyílt napok keretében a most először induló Emberi erőforrások képzésen túl a Kodolányi János Főiskola kínálta összesen 11 alap-, 3 mesterszakról és 5 felsőoktatási szakképzésről is minden információt első kézből gyűjthetnek be a leendő főiskolások. A szakbemutató órák kiváló lehetőséget biztosítanak a felvételiző diákok számára, hogy megismerjék a főiskola gyakorlatorientált képzését biztosító, Magyar Termék Nagydíjjal és Európai Minőség-Innováció díjjal is elismert programját, a PIQ&Lead modellt.

Az idei felvételizők a számtalan szakot, képzési helyet érintő döntésük mellett egy újabb választás elé kerültek: hagyományos, vagy duális képzésben tanuljanak-e tovább. A Kodolányi János Főiskola alkalmazkodva a piaci és hallgatói igényekhez szociális munka, turizmus-vendéglátás és gazdálkodási menedzsment alapszakjain biztosítja vállalati partnereivel közösen a duális képzés lehetőségét felvételizői számára.

Nyílt nap helyszínei, időpontjai:

Székesfehérvár, 2016. január 30., szombat 10 óra

(8000 Székesfehérvár, „C" épület, Irányi Dániel utca 4.)

Budapest, 2016. január 30., szombat 10 óra

(1139 Budapest, Frangepán utca 50-56.)

Részletes információ a képzésekről és a nyílt nap programjairól: 

www.felveteli.kodolanyi.hu

Galéria

Aktuálisfelsőoktatásnyílt napKodolányiduális