2024.02.24, Szombat

Cirkuszi bemutató Székesfehérvár belvárosában

2016.03.19. 09:34

Látványos bemutatót tartott a Belvárosban a Richter Flórián Cirkusz: lovak, cirkuszművészek, zenészek és egy indiai elefánt lépett fel az Országalmánál és a Várfal parkban.

Hirdetés

Látványos bemutatót tartott a Belvárosban a Richter Flórián Cirkusz: lovak, cirkuszművészek, zenészek és egy indiai elefánt lépett fel az Országalmánál és a Várfal parkban. A cirkusz az önkormányzat közvetítésével 400 belépőjegyet ajánlott fel rászoruló gyerekeknek.


A Belvárosban népszerűsítette székesfehérvári előadásait a Richter Flórián Cirkusz: március 18-án, pénteken délelőtt az Alba Plaza és az Országalma környékén rendeztek parádés felvonulást, amelynek egyik sztárfellépője Szandra, az indiai elefánt volt – lovak, cirkuszművészek és zenészek társaságában. A Városház téren többen fotózkodtak az állatokkal, majd a Várfal parkban került sor az ágyúból kilőtt Repülő-ember szenzációs produkciójára. A lovas bemutatók, Szandra, az ördögmotorosok és a művészek nézőcsalogató bemutatója megörvendeztette a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

Magyarország legnagyobb utazócirkusza 400 belépőjegyet ajánlott fel rászoruló gyermekeknek. Az ajándékokat az Önkormányzat juttatja el – a Székesfehérvári Család-és Gyermekjóléti Központ gondozásában lévő családok (150 db jegy), a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon fogyatékos ellátottjai (40 db jegy), a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ szakosított ellátásában részesülő (családjukból kikerült) gyermekek (150 db jegy), valamint a Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Irodája által segélyezett/támogatott családok (nagycsaládosok, illetve időskorúak - 60 db jegy) számára.

Szombaton egész nap Cirkusznap várja a látogatókat miniállatkerttel és elefántfotózással, este pedig tűzijáték lesz. A Richter Flórián Cirkusz a Vásártéren tart előadásokat március 18-28. között, minden érdeklődőt szeretettel várnak a bemutatókra!

forrás: szekesfehervar.hu

Galéria

AktuálisSzékesfehérvárRichter Cirkuszcirkusz