2024.05.25, Szombat

Állatok Karácsonya a HEROSZ-ban

2015.12.07. 09:45

Szeretettel vár minden állatbarátot 2015. december 11-én 14 órakor a HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesület Fehérvári Állatotthonába, az Állatok Karácsonya rendezvényre. Nagy szükség van a jó szándékú emberek adományaira az állatotthon lakói számára.

Minden HEROSZ menhelyen egyszerre hangzik fel a karácsonyt jelző csengettyűszó, majd különböző programok veszik kezdetüket. Székesfehérváron az Állatvédelmi kiskövet pályázat eredményhirdetése és díjkiosztója nyitja a programot. Utána a Gyermektagozat tagjai adnak műsort.  A közös fadíszítést követően lehet simogatni az állatokat, játszani a kutyákkal, macskákkal.

Az adventi készülődés jegyében reméljük sokaknak eszébe jutnak az árva állatok, nekik is nagy szükségük van a törődésre. Tegyünk érte, hogy az állatok ne kerüljenek az utcára, vagy ha már ott vannak, akkor minél előbb menedékre leljenek. Az Állatok Karácsonyán feldíszítik az állatok karácsonyfáját, mely alá várják a jó szándékú angyalok adományait: tápokat, vitaminokat, gyógyszereket, meleg takarókat, fekhelyeket, faforgácsot. Pénzbeli adományokra is szükség van, hogy a magas gyógyszer költségeket fizetni tudják. A következő számlaszámra lehet utalni: OTP 11736116-20084974-00000000

A rendezvény után 17 órakor taggyűlés lesz, ahol az Egyesület beszámol a 2015-ös évben elért eredményekről és beszélgetnek a 2016-os év kilátásairól. A taggyűlésre szeretettel várják a tagokat, önkénteseket egyaránt. Karácsonyi köszöntővel, beszélgetéssel, teázással zárul a program.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5.

honlap: www.herosz.hu

 

Galéria

Helyi hírekheroszállatotthonállatok karácsonyaadomány