2024.09.16, Hétfő
Rövidesen lejár a nevezési határidő
Fotó: szekesfehervar.hu

Rövidesen lejár a nevezési határidő

Forrás: szekesfehervar.hu

2024.09.02. 12:15

2024-ben újra megrendezik a már hagyományos Szenior Ki mit tud? versenyt a Fejér vármegyei nyugdíjasok számára előadóművészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriákban. A színpadi produkciókból előválogatókat, a beérkezett műalkotásokból pedig kiállítását is rendeznek – végül pedig egy gálaműsort tartanak a legjobbakból.

A mintegy három évtizedes múlttal bíró rendezvény célja a vármegyében élő szépkorúak megszólítása, találkozási és közösségépítő lehetőségek biztosítása - olvasható a szekesfehervar.hu oldalon.

A korábbi években is sokan jelentkeztek és vettek részt a jó hangulatú megmérettetésen, tavaly is sok érdeklődést kapott az SZKKK, hogy mikor lesz újra lehetőségük a csoportoknak, egyéneknek megmutatni magukat és tudásukat az egyes kategóriákban, műfajokban.

A jelentkezés határideje és módja

2024 őszén lesz erre lehetőség: a jelentkezési időszak már elindult, egészen szeptember 15., vasárnap éjfélig várják az online felületen a jelentkezéseket, és szeptember 13-ig a személyesen, valamint postai úton feladott jelentkezési lapokat. A kiírás további részleteiről ITT tájékozódhat.

AktuálisSzékesfehérvárSzenior Ki mit tudnevezési határidő