2024.03.19, Kedd
Itt várható forgalomkorlátozás Székesfehérváron
Illusztráció, pixabay.hu

Itt várható forgalomkorlátozás Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2021.08.04. 16:30

Székesfehérváron két alkalommal is forgalomkorlátozásra kell számítani a Hosszúsétatér egy szakaszán. Csütörtökön szennyvízcsatorna-tisztítás, jövő héten kedd és csütörtök között pedig szennyvízvezeték-felújítás miatt.

Hirdetés

A munkálatok idején mindkét esetben a Balatoni út irányából lesz megközelíthető a Hosszúsétatér Horvát István utca – Balatoni út közötti szakasza - írja a szekesfehervar.hu.

2021. augusztus 5-én, csütörtökön 8.00 óra és 16.00 óra között a Hosszúsétatér 12. szám előtti szennyvízcsatorna-szakaszon kézi tisztítást végeznek, ezért az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra került a Hosszúsétatér Horvát István utca – Balatoni út közötti szakaszának a Horvát István utcai csomóponti ága. A lezárás miatt a Hosszúsétatér Horvát István utca – Balatoni út közötti szakasza, valamint az útszakaszon található ingatlanok a munkálatok időtartama alatt a Balatoni út irányából közelíthetők meg és abban az irányban hagyhatók el.

2021. augusztus 10-12. között a Horvát István utca Széchenyi út - Hosszúsétatér közötti szakasza alatt húzódó szennyvízvezeték béleléses technológiával történő felújítása miatt a Horvát István utca 2. számú társasház előtti területen, valamint a Hosszúsétatér Horvát István utcai csomóponti ágán forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre. A társasház előtt a gyalogosforgalom terelőútvonalon kerül biztosításra, a gépjárművek parkolása tiltott lesz, valamint az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Hosszúsétatér Horvát István utca – Balatoni út közötti szakaszának Horvát István utcai csomóponti ága. A lezárás miatt a Hosszúsétatér Horvát István utca – Balatoni út közötti szakasza, valamint az útszakaszon található ingatlanok a munkálatok időtartama alatt a Balatoni út irányából közelíthetők meg és abban az irányban hagyhatók el.

AktuálisközlekedésSzékesfehérvárfelújítás