2024.04.20, Szombat
Csőtörés miatt lezárják a Rákóczi utca egy szakaszát Székesfehérváron
Illusztráció: pixabay.com

Csőtörés miatt lezárják a Rákóczi utca egy szakaszát Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2021.08.15. 11:00

A munkálatokhoz kapcsolódó korlátozások augusztus 16-án, hétfőn reggel 8.00 órától lépnek életbe. A forgalomkorlátozás érinti több helyijáratos autóbusz közlekedését is.

Hirdetés

Hétfőn reggel 8 órától egészen augusztus 18-án, szerdán 17 óráig csőtörés utáni javítási munkálatok miatt lezárják a Rákóczi utca József Attila utca és Gáz utca közötti részének Gáz utca irányába vezető szakaszát. A forgalomkorlátozás érinti több helyijáratos autóbusz közlekedését is.

A munkálatokhoz kapcsolódó korlátozások augusztus 16-án, hétfőn reggel 8.00 órától lépnek életbe.

A Rákóczi utca József Attila utca és Gáz utca közötti szakaszának Gáz utca felé tartó oldala az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül. A lezárt útszakasz gépjárművel történő elhagyása biztosított marad, azonban a zárás időtartama alatt az útszakasz gépjárművel nem lesz megközelíthető.

A bevezetésre kerülő ideiglenes forgalmi rend miatt hétfőn reggel 8.00 órától a menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését nem tudják biztosítani. Az útzár miatt az Áron Nagy Lajos tér elnevezésű megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a következők szerinti terelőútvonalon közlekednek, és a rendszeresített megállóhelyeken megállnak: 

  • A „24”, „25”, „31”, „32”, „35” jelzésű autóbuszjáratok a városközpontból kifelé tartó irányban a Budai – Gáz utca terelőútvonalon közlekednek.
     
  • A „16”, „17” jelzésű autóbuszjáratok a városközpontból kifelé tartó irányban a Szegfű Gyula utca – Széna tér terelőútvonalon közlekednek.
     
  • A „30”, „34” jelzésű autóbuszjáratok a Vasútállomás irányába a Szegfű Gyula utca – Széna tér terelőútvonalon közlekednek.
     
  • A „23” jelzésű autóbuszjárat a városközpontból kifelé tartó irányban a Budai úton közlekedik. 

Kimaradó megállóhelyek:

  • „23”, „24”, „25”, „35” járatok esetében: Zsuzsanna forrás, Áron Nagy Lajos tér.
     
  • „16”, „17”, „30”, „34” járatok esetében: Országzászló tér, Áron Nagy Lajos tér.
     
  • „31”, „32” járatok esetében: Áron Nagy Lajos tér.
     

Tisztelettel kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a forgalmirend-változást, az esetleges menetidő növekedéseket figyelembe venni szíveskedjenek, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék.  

AktuálisútlezárásSzékesfehérvárautóbusz