2024.04.25, Csütörtök
Karácsonyi adományt kaptak az állami gondoskodásban részesülő gyermekek
kormanyhivatal.hu

Karácsonyi adományt kaptak az állami gondoskodásban részesülő gyermekek

Fejér Megyei Kormányhivatal

2019.12.20. 20:48

Zenés karácsonyi műsort mutattak be december 17-én a megyei gyermekvédelmi központ lakásotthonaiban élő gyermekek a Megyeháza Dísztermében.

Hirdetés

A meghívottakat Deresné Tanárki Mária köszöntötte, majd elmondta: hálás a megyei kormányhivatal és az általa működtetett Europe Direct Iroda által biztosított lehetőségért. A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója hozzátette: intézményünk sok szállal kötődik a kormányhivatalhoz a nálunk gondozott gyerekek sorsának rendezése kapcsán. A kicsik ezt a segítséget köszönik meg az ünnepi műsorral – egészítette ki.

 

kormanyhivatal.hu

 

Dr. Petrin László, a megyei kormányhivatal főigazgatója hangsúlyozta: nagyra becsüli a nevelőszülők, gyermekvédelmi szakemberek munkáját, akik szeretetet és gondoskodást adnak a család melegét nélkülözni kényszerülő kicsiknek, fiataloknak.

 

kormanyhivatal.hu

 

Ezt követően dr. Petrin László főigazgató és Szili Valéria, a Europe Direct Iroda vezetője a szereplőknek ajándékcsomagokat, a lakásotthonokban és a gyermekotthonokban élők – köztük számos fogyatékkal élő – számára pedig déligyümölcs-adományokat és egyéb ajándékokat adott át. Ezeket Sárbogárdra, Mezőfalvára, Előszállásra, Dégre, Lepsénybe, valamint Martonvásárra, Velencére és Székesfehérvárra juttatták el.

Aktuálisgondozott gyerekekkarácsony