2024.07.12, Péntek
A tanulást segítő infrastrukturális fejlesztésre nyert támogatást Bakonycsernye
pixabay - illusztráció

A tanulást segítő infrastrukturális fejlesztésre nyert támogatást Bakonycsernye

MTI OS

2019.07.18. 20:00

A projekt célja a Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában és üzemeltetésében levő Béketelepi Kultúrház épület belső felújítása, korszerűsítése, projektarányos akadálymentesítése, tanulási-, képzési-, szakköri- csoport és klubhelyiségek kialakítása.

Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Operatív Program EFOP-4.1.7-16 számú „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című felhívása keretében sikeresen pályázott a Béketelepi klub felújítására, melyhez 20 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

A projekt keretein belül megtörtént a belső nyílászárók, a padlóburkolatok cseréje, válaszfalak bontása-építése, falburkolatok javítása, festése, vizesblokkok felújítása, valamint egy akadálymentes mosdóhelység is kialakításra került. Mindezek eredményeként 3 db legalább 15 főből álló csoport befogadására, leültetésére és egyidejű foglalkoztatására alkalmas oktató- foglalkoztató tér került kialakításra, felújításra.

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az EFOP-4.1.7-16 számú A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretében valósul meg 20 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

AktuálisBakonycsernyeFejér megyeinfrastrukturális fejlesztésSzéchenyi 2020