2024.04.19, Péntek
A NetPincér megcsinálta azt, amit Európában senki: elsőként az EFOTT-ra lehetett ételt rendelni
NetPincér - Facebook

A NetPincér megcsinálta azt, amit Európában senki: elsőként az EFOTT-ra lehetett ételt rendelni

2019.07.31. 14:58

A Közgáz fesztiválos pilot után a 120 ezres résztvevőszámú EFOTT -on tette lehetővé a fesztiválozók számára – Európában elsőként – a NetPincér az online ételrendelést. Az éhes efottozók legtöbbször hamburgert, sült krumplit, spagettit és csirkés szendvicset kértek a 6 átvételi pontra, ahol 15 percen belül át is vehették a rendelést.

Hirdetés

A fesztiválozók kora délután a legéhesebbek: a NetPincér futárainak 13-16 óra között akadt a legtöbb dolga, ugyanis erre az időszakra koncentrálódott a legtöbb rendelés. Ebben az időszakban a legtöbben az EFOTT strandjára kérték az átvételi pontok közül az ételeket, amiket a NetPincér biciklis futárai 10-15 percen belül ki is szállítottak.

 

„A fesztivál idején 8 étteremmel működtünk együtt, az éhes fiatalok 6 ponton vehették át megrendelésüket. A fesztivál ritmusához igazodva a szolgáltatást 10-21 óra között lehetett igénybe venni. A legnépszerűbb ételek a hamburger, a sültkrumpli, a spagetti, a csirkés szendvicsek és a fagyi voltak, többen visszatérő vendégként is ezeket rendelték. Azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok nyitottak voltak az online rendelésre, és sokan követték a NetPincér GO alkalmazással a futárok útját. Az ételek megérkezéséig pedig szívesen csocsóztak és szerencsekerekeztek az átvételi pontokon a fesztiválozók” – árulta el Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezető igazgatója.

 

„A fesztiválos ételrendelés még gyerekcipőben jár a világon, a külföldi nagy fesztiválok, mint a Coachella is csak elviteles lehetőséget kínálnak. Mi a Közgáz Fesztiválon teszteltük az ételkiszállítást, és nem állunk meg az EFOTT-nál” – teszi hozzá az ügyvezető.

 

Magyarország legnépszerűbb ételkiszállítója nem csak házhoz szállít, Budapesten hétvégente a lezárt Szabadság hídra is lehetett rendelni a NetPincér weboldaláról illetve az applikáción keresztül.

AktuálisEFOTTNetPincérételrendelés