2024.03.29, Péntek
A nyár szállodája - programok az egész családnak
szallas.hu

A nyár szállodája - programok az egész családnak

magyarepitok.hu

2019.05.31. 15:13

Ahány ember, annyiféle - tartja a mondás. A Hotel Silvanus munkatársai tudják, hogy Kedves Vendégeik esetében is ez a helyzet. Ahány vendég, annyiféle elvárás, érdeklődési kör, ízlésvilág, hobbi vagy éppen szenvedély. A Silvanus elfogadta a kihívást és idén nyáron olyan programokkal készül, amelyek között mindenki megtalálja a számára feledhetetlent, legyen szó akár a bérelhető E-Élménymobilról, akár egy kiadós aquafitnessről, vagy épp egy feledhetetlen, élménydús családi e-bike-ozásról.  És a további rengeteg lehetőség akkor még szóba sem került.

Hirdetés

Régi igazság, hogy a kényeztető pihenés, a feltöltődés és a kikapcsolódás akkor tökéletes, ha történik is közben valami. Az úgynevezett „aktív pihenésnek” persze számtalan szintje és módozata van, a természetjárástól kezdve a sportoláson át egészen a kulturális vagy kézműves programokig.

A Hotel Silvanus**** rendkívül jó helyzetben van e tekintetben is, hiszen Európa egyik legszebb tájának kellős közepén áll, erdő borította hegyek és völgyek között, a csodás Dunakanyar fölé magasodva. Itt valóban elég kilépni a kapun, és máris az érintetlen őstermészet ölel minket körül. Visegrád történelmi városában pedig lépten-nyomon a velünk élő történelem építészeti emlékeire és évszázados múltat idéző hangulatára talál az érdeklődő látogató.

A Hotel Silvanus célja, hogy Vendégei pihenésük alatt maradandó, valódi és értékes élményekkel gazdagodjanak. A szálloda ezért különös gondot fordít arra, hogy a család minden tagja egyenként is megtalálja a számára legizgalmasabb, legélvezetesebb programot.

A mozogni vágyó felnőttek kedvükre válogathatnak. Aki a hűsítő hullámokban való átmozgatás mellett dönt, azt várja az aquafitness. A zenés, nőiesen harmonikus mozgás kedvelőinek step-aerobic foglalkozások indulnak. De bárki kipróbálhatja a nyugati emberek jógájának is nevezett népszerű pilatest is, amely nem véletlenül vált az amerikai filmsztárok kedvenc mozgásformájává. Mindeközben a gyerekekkel profi animátor foglalkozik a hét minden napján. Ezen programok közt megtalálhatók a különféle készségfejlesztő és kézműves foglalkozások, az izgalmas mesevetítések, a vidám, élő zenés műsorok, de a kirándulások és a játékos sportversenyek is.

A képre kattintva galéria nyílik!

A Hotelből vezetett kirándulások indulnak a közeli látnivalókhoz, így a Fellegvárhoz, a Nagyvillám kilátóhoz, a Salamon toronyhoz és a Vadasparkhoz is.

A szálloda egyik kedves munkatársa, Kornél invitálja reggeli futásra a sport szerelmeseit, aki a közelmúlt majd’ minden jelentősebb futóversenyén dobogós helyezést ért el. A zöld elkötelezettség jegyében pedig bérelhető az E-Élménymobil is, ez a 100 %-ban elektromos meghajtású, „mosolygós” Renault Twizy, amellyel hang és füst nélkül valóban igazi élmény és felhőtlen szórakozás végigjárni Visegrád varázslatos környékét.

Ez a kis összefoglaló csupán töredéke annak, amit a Silvanusban átélhetnek, hiszen a lehetőségek hétről-hétre, napról-napra változnak és bővülnek. A szálloda munkatársai egyéni kéréseket és ötleteket is szívesen megvalósítanak. A készséges kollégák pedig mindig naprakész információkkal állnak az Önök rendelkezésére.

 

Galéria

AktuálissportHotel Silvanusszabadidőnyaralás