2024.05.05, Vasárnap
Íme az idei év legmenőbb napszemüvegei
pixabay - illusztráció

Íme az idei év legmenőbb napszemüvegei

velenceito.info

2019.04.04. 14:30

Ahogy a cipőknél, ruháknál, ékszereknél, táskáknál vannak bizonyos trendek, a napszemüvegek sem kivételek ez alól. A divat folyamatosan változik, így ahogy beköszönt a jó idő érdemes beszerezni egy trendi napszemüveg fazont, amivel védhetjük a szemünk világát és még jól is mutat az éppen aktuális szettünkhöz. Megmutatjuk, hogy mik lesznek idén divatosak, felkészültél?

A nagy divatházak tervezői már bemutatták az idei tavaszi-nyári divatkollekciójukat, amik között természetesen a kiegészítők is jelentős szerepet kaptak. A napszemüvegek sem elhanyagolható kiegészítők, hiszen egy jól megválasztott szemcsi feldobhatja az egész szettünket, és ékszer módjára tündökölhet arcunkon, miközben védi is a szemünket a káros sugárzástól.

Idén megfigyelhető, hogy többféle trend van kibontakozóban, így mindenki megtalálhatja az arcformájához illő szemüveget, legyen az vékony, nőies darab, vagy klasszikus Aviator fazonú.

Minden, ami túlméretezett

Idén a pulcsik, és a pólók és a kabátok után a napszemüvegek is megkapták az oversized, azaz túlméretezett címkét. Ez a trend mindenkinek jól áll, hiszen mérettől független, így a napszemüvegeknél is visszaköszön ez a trend. Nagyon divatosak a fél arcot elfedő napszemcsik, amik alatt inkább tűnünk rejtőzködő sztárnak, mint egyszerű halandónak. Ha szereted a rejtőzködést, akkor kövesd bátran ezt a divatot! A futurusztikus daraboktól elkezdve, a kevésbé feltűnő darabokig mindent megkaphatunk ebben a kategóriában.

A klasszikus francia sikk

Emlékszel még Audrey Hepburnre az Álom luxuskivitel című filmben? Az ő általa viselt napszemüveg annyira ikonikus, hogy a divatipar nem tud tőle elszakadni. Nem is róható ez fel neki, hiszen ez a fekete vékony cicás szemüveg minden nőnek jól áll, és karcsúsítja az arcot. Egy ilyen szemüveg akár egy fekete esélyi ruhához is felvehető, de jól megy a farmer, tornacipő párosításhoz is.

A pilóták idén is itt vannak

Akárcsak a fekete szín, úgy az Aviator típusú szemüvegek sem mennek ki a divatból évek óta. A klasszikus pilótafazonú szemüveg jól áll mind a nőknek, mind a férfiaknak. Az elegáns ruhákhoz, és a sportosabb szettekhez is bátran viselhető, így egy ilyen szemüveg megvásárlása igazi befektetést!

Egyszerű fazon, valami extrával

Ha nem szeretnéd egyik trendbe sem besorolni magad, akkor válaszd a Ray Ban Wayfarer modellt,  ami feltűnő színes tükrös lencsékkel, klasszikus fekete kerettel, vagy állatmintával tűnik ki a napszemüvegek porondján.

Aktuálisdivatnapszemüveg