2024.03.28, Csütörtök
Fülöp Attila: a nevelőszülők segítő kezet nyújtanak a rászoruló gyerekeknek
MTI Fotó: Mónus Márton - Gyerekek a nevelőszülői hivatást népszerűsítő országos kampány székesfehérvári állomásán, a Mol Aréna Sóstóban 2019. január 26-án.

Fülöp Attila: a nevelőszülők segítő kezet nyújtanak a rászoruló gyerekeknek

MTI

2019.01.27. 10:00

A nevelőszülők segítő kezet nyújtanak a rászoruló gyerekeknek, tehát a nevelőszülőség is azt mutatja, hogy a gyermek a legfontosabb - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szombaton Székesfehérváron, a Lehetelten nincs országos programsorozat idei első állomásán.

Hirdetés

Fülöp Attila a Mol Aréna Sóstóban rendezett egész napos rendezvényen azt mondta, szeretnék minél több felületen, minél több információval ellátni a nevelőszülőség iránt érdeklődőket. Bejelentette, hogy szombaton elindult a Befogadlak program hivatalos internetes oldala, a www.neveloszuloiprogram.hu.

Ez az esemény kiválóan bemutatja és népszerűsíti a nevelőszülői intézményt, illetve segít abban, hogy mások is megtegyék ezt a lépést, és vállalják a nevelőszülővé válást - hangoztatta Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester.

 

MTI Fotó: Mónus Márton - Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára (b2) és Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester (j) a nevelőszülői hivatást népszerűsítő országos kampány székesfehérvári állomásán, a Mol Aréna Sóstóban 2019. január 26-án.

 

Aktuálisnevelőszülősegítségrászoruló gyerekekBefogadlak program