2024.03.29, Péntek

Változik a forgalomterelés az M1-esen, forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén

mti

2018.10.05. 14:12

Átalakítják a forgalomterelést szombaton és vasárnap az M1-es autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán zajló munkákhoz kapcsolódóan, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Hirdetés

Harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalának felújítása a 28-as és 40-es kilométer között.
Szombaton 7 és 16 óra között elbontják Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd. Szombat 12 és 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon - Bicske és Herceghalom között - a jelenlegi hat kilométeres sávelhúzást három kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt csak egy sávon közlekedhetnek.

Ugyanakkor vasárnap 9 és 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítanak egy másik sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítani. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen nyolc és fél kilométeres lesz Óbaroktól a 37-es kilométerig.

A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, november közepére várható annak teljes körű befejezése.

TatabányaAktuálisbicskeM1-es autópályaforgalomterelés